Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

A TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0017 jelű „A jövő egészséges felnőttei” – elnevezésű pályázatunk fenntartási időszakának harmadik évében november 20-án rendeztük meg iskolánkban az Egészségnapot.
A program célja az egészségtudatos magatartás kialakítása, megerősítése.
A rendezvényben pedagógusok, egészségügyi szakemberek, meghívott előadók és a pályázathoz rendelt 4-6. évfolyamos tanulók vettek részt. A megnyitót követően a gyerekeket 10 helyszínen várták a kollégák és a felkért előadók. Sárköziné Nagy Szilvia és Lőrincz Linda  védőnők egészségügyi méréseket végeztek. Gyümölcsízű,egészséges gyógyteákat kóstolhattak a gyerekek a Kukta Kft. felajánlásával.  A kollégák által vezetett állomásokon érdekes és tartalmas előadásokat hallgathattak meg tanulóink. Információkat kaphattak a vitaminok fontosságáról, a minőségi étel és folyadék fogyasztásáról, az ellazulás, relaxálás jelentőségéről, a serdülőkori arctisztítás fontosságáról, az egészség megőrzésében fogyasztott méz szerepéről. A pedagógusok súlyt és magasságot mértek. A gyerekek varázsszemüvegen keresztül ismerkedhettek meg az alkoholt fogyasztó emberek látásáról, és a tartásjavítás érdekében lábboltozat-erősítő gyakorlatokat végezhettek. Lehetőségük volt megismerni, kipróbálni az új sporteszközeinket is. A diákokat hangjelzés figyelmeztette a következő helyszín felkeresésére.  A résztvevők visszajelzése alapján ismét sikeresnek bizonyult a programunk.
2017. november 27.
Szöllősiné Kárpáti Ágnes,munkaközösség-vezető

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv