Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Az idei tanévben is a hagyományoknak megfelelve kettő sítábort szerveztünk. A kezdőnek szóló táborunk 41 fővel a szlovákiai Kokaván zajlott 2020. február 2-től február 7-ig. Ez a táborunk a szó szoros értelemben tábor. Reggel tisztálkodás, rendrakás, szobaellenőrzés, reggeli, délelőtti síoktatás.  Délben ebéd, csendes pihenő, 14 órától 16-ig síelés. Kora este beszélgetés, közös játék, szauna. Este vacsora, túra a környéken. 10 órától alvás. Így telik el az öt nap. Utolsó napon tartjuk a síversenyt. Több kategóriában indulnak tanulóink: lány, fiú, kezdő, haladó. Az első három helyezett érem és oklevél díjazásban részesül.  A tábor zárásaként minden táborozó gyerekünk aktivitását értékeljük és mindenki a teljesítményének  megfelelő  jutalomban részesül. A gyerekek mindig nagy izgalommal várják ezeket a megmérettetéseket. A tábort segítő tanárok: Lencse Lívia, Szöllősiné Kárpáti Ágnes, Baráth Géza
A haladó táborunk 64 fővel idén a szerbiai Kopaonikon volt. Minden évben nagy izgalommal várjuk, hogy vajon a sítábor idején lesz-e hó. A hóbiztos terep miatt ezért próbáljuk minél magasabb hegységre szervezni a tábort.
Az idei hely és időpontválasztás nagyszerűen sikerült. Több mint 60 km-es pályarendszeren, megfelelően havas és előkészített pályákon síelhettünk.  Ebben a táborunkban  reggel 9 órától síeltünk. Minden tanulónk tudásának megfelelő csoportban síelt 3 oktató irányításával. Szakképzett oktatóink /Szöllősi Boglárka, Jakkel Imre, Szöllősiné Kárpáti Ágnes/ segítségével, minden tanuló csiszolhatta sítudását. 16 óráig síeltünk, utána a családok a síelés után együtt töltötték az est hátralévő részét, úszhattak, csúzdázhattak a szálloda wellnes részlegében. 
Az egyik napon a síelők egy jó hangulatú, közös vetélkedőn mérhették össze tudásukat. Köszönet Andó-Darázs Editnek a vetélkedő megszervezéséért és lebonyolításáért.
Az utolsó napon erős havazás gátolta meg az aznapra tervezett síversenyt.  Azért ez a hiány nem okozott akkora csalódást, hisz egész héten kisíelhettük magunkat. Hóból és sípályából nem volt hiány.

Szöllősiné Kárpáti Ágnes munkaközösség-vezető


                                                                                          

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv