Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Idén 11. alkalommal került megrendezésre a HAPPY-hét az OGYÉI szervezésében. A program évek óta népszerűségnek örvend, a fiatalok körében népszerűsíti az ivóvízfogyasztást, hangsúlyozva annak fontosságát.
A programba való bekapcsolódás az iskolánk részéről már hagyományosnak mondható. Ebben az évben az alsó és felső tagozatok kapcsolódtak be.
Különféle programelemekkel színesítették a tanórákat az osztályfőnökök és szaktanárok. Az online órákat közös vízivással kezdték (Vízidő), Vízbár kialakításával kínálták a családtagjaikat frissítőkkel, testnevelés órákon Vízpróbát álltak ki, különböző kreatív alkotásokat készítettek. Vízizsaruként gondoskodtak a család tagjainak elegendő ivóvízfogyasztásáról a napok folyamán.
Ez alkalommal online kérdőíves felmérésben való részvételre is sor került, melynek segítségével képet kaptak a tanulók ivóvízfogyasztással kapcsolatos tudásáról, szokásaikról és a HAPPY-héttel való elégedettségükről.
A HAPPY-hét programhoz pályázatok is kapcsolódtak. A tanulók rajzpályázaton vettek részt. A címe: Én és a víz. Nagyon kreatív, ötletes alkotások készültek, számos tanuló munkáját továbbítottuk a szervezők felé. Ezúttal is köszönjük a tanulók munkáját.

Bathóné Szaniszló Rita

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv