Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

"Adjad meg sorsuk a magyar szíveknek, hogy megáldottak legyenek a napok! Legyenek ismét hétfők, dolgos keddek és békés, szent vasárnapok! Legyenek szerdák és szép csütörtökök, eleven péntekek, s dalos szombatok. És pusztuljanak el mind az ördögök, hogy legyenek ismét békés nappalok!
És legyenek ismét dalos tavaszok s nyarak ringassanak telt kalászokat, ősszel forrjanak tüzes magyar borok, s telek szüljenek meséket, álmokat. Legyenek ismét dalosak az ajkak és szálljanak ismét a magyar dalok! Ó, add meg sorsuk végre a magyarnak, hogy magyarok legyünk, ne pedig rabok!"

Iskolánk tanulóinak nagyszerű összefogása nyomán méltó ünnepség keretében emlékeztünk meg a forradalom és szabadságharc 62. évfordulójáról "Levélhullás" címmel.
"1956 októberében rendkívüli időjárás volt Magyarországon: nyáriasan meleg idő. De a falevelek tudták, hogy ősz van. Sárgán, pirosan és barnán hullottak le a fákról. És mindent láttak, ami azon az őszön történt"-kezdték az ünnepséget a 9. osztályos szereplők. S a levélhullásban megelevenedtek költőink versei és visszaemlékezései nyomán az 1956. október 23-i és az azt követő események.Köszönet a műsorban szereplő 4.b, 9.a, 10.a és 12.a osztályos tanulóknak, az énekeseknek:Bolla Mónikának, Kátai Viktóriának, Rékasi Arikánnak, Szikra Zsófiának, Tamási Eszternek.

Készítette: Laszip Bálint 10.a

 

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv