Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

 Zirzen Janka közoktatási díj  
Mészárosné Suba Judit intézményvezető-helyettesnek

Áprilisban kaptuk a jó hírt, hogy ebben az évben a grémium a Zirzen Janka közoktatási díjat Mészárosné Suba Judit intézményvezető-helyettesnek ítélte. A járványügyi helyzet miatt elmaradt ugyan a város napi rendezvény Jászberényben, de nemzeti ünnepünk előestéjén, 2020. augusztus 19-én gálaműsor keretében adták át a legfontosabb városi kitüntetéseket a Lehel Film-Színházban. A történelmi zászlók és a Jászkürt behozatala után felcsendült a nemzeti és a jász himnusz a Jászsági Hagyományőrző Egylet közreműködésével. Szikra István, Jászberény díszpolgára ünnepi köszöntője után Budai Lóránt polgármester átadta a kitüntetéseket. A ceremónián bemutatták a díjazottak szakmai életútját, tevékenységét.
Gratulálunk Mészárosné Suba Judit tanítónőnek a lelkiismeretességéhez, színvonalas munkájához méltó elismeréshez.
Köszönjük a már több mint egy évtizede végzett precíz, körültekintő, segítőkész intézményvezető-helyettesi munkáját, mely nélkülözhetetlen az iskola működéséhez, az iskola életének szervezéséhez. Kívánjuk, hogy a kitüntetés adjon erőt, hitet a következő években is a pedagógusi és vezetői munkával járó feladatai ellátásához.

 

A Magyar Tudományos Akadémia elnöke

Kugler Erikát

elismerő oklevélben részesítette, 

melyet  a veszélyhelyzet megszűnése után vehet át az MTA Székházában.

Kugler Erika tanárnő az elismerést a rajztanításban és a médiapedagógiában elismert és jártas szakemberként az alábbi területen végzett színvonalas tevékenységéért érdemelte ki:

- A digitális technikákat a hagyományosokkal ötvözve, az alkotói lehetőségek széles körét kínálja diákjainak.

- Irányításával a kortárs médiaművészeti műfajok beépülnek a fiatalok kép nyelvébe és hatásosabb lesz a diákok megjelenése a közösségi médiában is.

Szeretettel gratulálunk Erikának az értékteremtő, kiemelkedő művészet-pedagógiai munkájához.
Gergely Csilla méltatása a Berény Café oldalon is olvasható: