Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Szeptember 1-jén kinyílt az iskola kapuja, végre újra birtokba vették márciusban elhagyott termeiket a diákok. Az újonnan érkező kisdiákok, az első osztályosok, "nagyosan" -a tanító nénikkel- érkeztek az iskolaudvarra, apát, anyát hátrahagyva boldogan lépkedtek Doboss Eszter, Földiné Barna Andrea; Novákné Berényi Katalin, Nagy-Kovács Klára; Nagyné Velkei Andrea, Péter Beáta tanítók mellett. S bár a gólyatábori ismerkedés elmaradt a kilencedikeseknek, osztályfőnökük, Goda Krisztina mosolyára ők is gyorsan egymásra találtak. A járványveszély megakadályozása érdekében rajtuk kívül még a nyolcadikosok és az ötödikesek lehettek jelen az ünnepségen. Pestiné Járomi Edit és Tóth Ildikó ötödikes osztályfőnökök  kedvesen várták az osztályukba újonnan érkező diákokat.
Ridegné Barna-Terenyi Krisztina tanítónő segítségével a 4.c osztályosok vakációt idéző fergeteges hangulatú jelenete melegítette a jelenlévők szívét az őszi Nap helyett. Pomázi Imréné intézményvezető a tanévindítója után a 2020-ban kitüntetett pedagógusokat köszöntötte.
Doboss Eszter és Fekete Viktória a Talentum Alapítvány díjában részesült kiváló nevelő-oktató munkájáért, az iskola színvonalas működésében nyújtott kiemelkedő tevékenységéért.
Igazgatónő a nevelőtestület és a diákok nevében gratulált Kugler Erika tanárnőnek a Magyar Tudományos Akadémia elismeréséért, valamint Mészárosné Suba Judit intézményvezető-helyettesnek a Jászberény Város által adományozott Zirzen Janka közoktatási díjért.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Pedagógus szolgálati emlékérem elismerését igazgatónő Gálikné Nagy Erzsébet, Miklósné Kis Ildikó Rozália és Szöllősiné Kárpáti Ágnes kolléganőknek adta át, megköszönve több évtizedes áldozatos, kitartó, emberséges, gyermekszerető pedagógus munkájukat.
Bár nem az évnyitó ünnepségen, hanem a tanévindító nevelőtestületi értekezleten köszöntöttük jubileumi jutalmukat átvevő kollégáinkat is: Kátainé Tasi Tünde iskolatitkár évek óta hűségesen segíti munkánkat. Eperjesiné Palásti Piroska, Ridegné Barna-Terenyi Krisztina, Póczné Titton Dóra, Móczó Erika, Tóth Ildikó pedagógusok  jubiláltak a 2020-as tanévben.

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Könyvtári rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv