Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

A TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0017 jelű „A jövő egészséges felnőttei” – Egészséges életmód és sport rendezvények a Szent István Egyetem Gyakorló Sport Általános Iskola és Gimnáziumban nevű pályázatunk fenntartási időszakának utolsó évében is megrendeztük az Egészségnapot.
A november 14-i rendezvény célja továbbra is az egészségtudatos magatartás kialakításának kommunikációja felnőttek és diákok részére. A gyakorlatban ez kóstolók, bemutatók, oktató-nevelő prevenciós előadások, orvosi, szakmai anyagok bemutatása, egészségügyi felvilágosítás formájában zajlott.
A rendezvény megnyitóját követően a projectben résztvevő osztályokat 8 helyszínen várták a kollégák és a felkért előadók. Sárköziné Nagy Szilvia védőnő egészségügyi méréseket végzett a program ideje alatt. A pedagógusok által vezetett állomásokon érdekes és tartalmas előadásokat hallgathattak meg tanulóink a vitaminok fontosságáról, a minőségi étel és folyadék fogyasztásáról, az ellazulás, relaxálás jelentőségéről. Lábboltozat erősítő gyakorlatokat végezhettek és ismerhettek meg a tartásjavítás érdekében. Lehetőségük volt kipróbálni az új sporteszközeinket /Fittball labda, erősítő gumiszalag, egyensúlyozó párna, nordic walking bot stb./ A sérülésmegelőzésről, a cukorfogyasztás káros hatásairól, a méz jótékony hatásáról, lelki egészségmegőrzésről, az elsősegélynyújtásról /kit és hogyan értesítsünk, hogy viselkedjünk/ is sok hasznos tanácsot kaptak az állomásvezetőktől. Kóstolhattak banánturmixot, gyümölcsöket, zöldségeket. A résztvevők visszajelzése alapján sikeresnek és reméljük hasznosnak bizonyult a program.
Köszöntet mondunk a Duna Gastro Kft.-nek és fenntartónknak az anyagi támogatásért, a résztvevő, szervező munkatársainknak a sikeres munkáért.

Szöllősiné Kárpáti Ágnes
munkaközösség-vezető

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Könyvtári rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv