Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

A hagyományokhoz híven idén is részt vettünk a jászsági általános iskoláknak meghirdetett Korompai Istvánról elnevezett teremfoci tornán, melyet dec.17-én rendeztek meg, a Belvárosi Általános Iskola tornatermében.
A gyerekek nagy lelkesedéssel és némi izgalommal várták a mérkőzéseket. Hat csapat nevezett, a meccseket végig színvonalas játék és sportszerűség jellemezte. A Szent István Sportiskola csapata mint esélyes és mint kupatartó szerepelt ezen a tornán, és természetesen mindenki minket akart legyőzni. Hát...esélyük sem volt rá. A csoportmeccseket simán hoztuk ( Szent István - Apponyi 8:3, Szent István - Székely 11:0 ). A döntőbe kerülésért a Lehel Vezér Gimnázium csapatával játszottunk izgalmas mérkőzést, de az 5:2-es győzelmünk azt jelentette, hogy megint az aranyéremért és a kupa megőrzéséért focizhattunk.
A másik ágon a nagy ellenfél, a Nagyboldogasszony Általános Iskola csapata került velünk a döntőbe. A csatát végig remek játék, erős küzdelem jellemezte. Az utolsó percekben Bagi Ádám egy-két szép csel után hatalmas gólt lőtt az ellenfél kapujába és így az 1:0 azt jelentette, hogy megint győztünk.
Csapatunk tagjai: Béres Martin, Bagi Ádám, Csányi Kristóf, Fonád Levente, Szappanos Péter, Magyar Barnabás, Toldi László, Nagy Barnabás, Danka Hunor, Hordós Ádám, Fazekas Gergő.
Az érmeket Hajnal-Nagy Gábor alpolgármester úr adta át a versenyzőknek. Különdíjat kapott a torna gólkirálya, Bagi Ádám (6.c) és a győztes csapat testnevelője, Baráth Géza tanár úr. A döntőről a kábel TV felvételt készített, a csapat kapitánya, Béres Martin interjút adott.

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv