Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Sakk Diákolimpia Megyei Döntő II. hely (I-II. korcsoport).
Csapattagok:
Csontos Olivér Csongor, Tar Balázs, Gáspár Vince, Édes László, Dobák Tamás.
Édes István (6.b) egyéniben I. helyezést ért el.
Felkészítő edző: Muhari István.
Gratulálunk!

Közel hatszáz floorball ütőkkel felszerelt diák árasztotta el Eger városát 2020. január 25-26. között a 2019/2020. tanévi Foorball Diákolimpia® Országos Döntőjén. A kétnapos eseményen a versenysorozat összes korosztálya, a kis elsőstől az érettségizőkig mérkőzött a diákolimpiai bajnoki címekért.
Jászberényben is egyre több iskola nevez a floorball diákolimpiára. A megyei, országos elődöntők után Egerben korcsoportonként országosan a 8 legjobb iskola mérkőzött meg egymással.
A Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium 3 csapattal került be az országos döntőbe.

Eredményeink:
A 4. korcsoportos fiúk a 2. helyen végeztek
Csapattagok: Bagi Ádám, Kovács Barnabás Vajk, Ivanics Máté, Balogh Zsombor, Taczman Hunor, Hordós Ádám
All Star csapat tagja: Bagi Ádám
A 3. korcsoportos fiúk az 5. helyet szerezték meg.  
Csappattagok: Nagy Barnabás, Muszka Előd, Sípos Máté, Bojtos Levente, Lukáts Zsombor, Bagi Zétény
A 2. korcsoportos fiúk 8. helyen végeztek.
Csapattagok: Lukáts Zalán, Balogh Lóránt, Tukora Zétény, Csillik Barnabás, Sípos Máté

Testnevelő, felkészítő: Szöllősiné Kárpáti Ágnes, segítő: Nagy Zoltán
Gratulálunk a csapatok eredményéhez és köszönet a felkészítő tanár lelkes és kitartó munkájáért!

Boroznaki Kadosa 4.b osztályos tanulót nyáron angliai foci-játékosmegfigyelők kiválasztottak és meghívtak Angliába.
Gratulálunk Kadosának a kiváló lehetőséghez.

Iskolánk IV. korcsoportos fiú futsal csapata a megyei döntő megnyerése után január 15-én Debrecenben a G4 Sportcsarnokban megrendezett országos elődöntőn próbálta meg kiharcolni az országos döntőbe jutást. Azt már a torna elején tudtuk, hogy emberfeletti teljesítményre lesz szükségünk, hiszen ellenfeleink játékosainak átlagéletkora 1 évvel meghaladta a mieink életkorát, valamint a helyszínen megtapasztalhattuk azt is, hogy szinte mindegyikük egy fejjel magasabb is nálunk. Mindezek ellenére nem ijedtünk meg tőlük, és a házigazda Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata ellen mindenki megdöbbenésére vezetéshez is jutottunk. Azonban ezek után egyszerűen elpártolt mellőlünk a szerencse. A hazaiak kapusa, vagy a hazai kapufa mindig megmentette a debrecenieket a kapott góltól, míg az ellentámadások során az igen termetes ellenfeleink pillanatok alatt eljutottak a kapunkig, ahol könyörtelennek bizonyultak. Végül, bár végig tisztességesen küzdöttünk, 5-1 arányban alulmaradtunk, amivel hamar elszálltak a továbbjutási reményeink. Sajnos ez a vereség nagyban rányomta a bélyegét a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola elleni mérkőzésünkre is, amelyen kissé hitehagyottan kezdve hamar kétgólos hátrányba kerültünk. Ezután pedig hiába nyomtuk be ellenfelünket a saját kapujuk elé, a szépítésünk után néhány perccel a mérkőzés vége előtt egy kontrából kapott újabb góllal 3-1 arányban elveszítettük a mérkőzést.
A tornát összességében a 3. helyen zártuk, de elkeseredettségre nincs okunk. A végső győztes hazaiaktól nagy elismerést kaptunk a mutatott játékunk után, így remélhetjük, hogy jövőre már mi is a legjobbak közé kerülhetünk nemcsak megyei, hanem országos szinten is.
A csapat tagjai:
Bagi Ádám, Béres Martin, Fonád Levente, Gazsi Máté, Hordós Ádám, Kiss Vince, Magyar Barnabás, Nagy Barnabás, Szádvári Gábor Gergő, Szappanos Péter
Felkészítő tanár: Béres Gábor

           
December 13-án, pénteken a Korompai kupán a városi és a környező települések iskoláinak meghívott focistái mérték össze technikai tudásukat.
A Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium csapata is hivatalos volt erre a tornára, hiszen a mi iskolánk nyeri évek óta ezt a versenyt. Természetesen, most is haza szerettük volna hozni a trófeát, de az első meccsünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Kicsit álmosan, szétszórtan kezdtünk nagy riválisunk, a Belvárosi iskola csapata ellen, végül kettő-nullra kikaptunk. Utána már hiába vertük meg a Jászfelsőszentgyörgyöt 13-0-ra, a Nagyboldogot 2-0-ra, a Székelyt 5-0-ra, már csak a második helyen végezhettünk. Gyógyír, hogy a torna gólkirálya a mi játékosunk, Sárközy Zsombor lett.
Az ezüstérmes csapat névsora: Czigány Jakab, Sárközy Zsombor, Nagy Barnabás, Kátai Marci, Toldi László, Sipos Máté, Fonád Levente, Faragó Gergő, Bak Roland.
Felkészítő tanár: Baráth Géza testnevelő
Szép volt, fiúk, gratulálunk!

A Futsal Diákolimpia megyei versenyén a 4.korcsoportos csapatunk 1.helyezett lett!🥇
Gratulálunk a fiúknak és Béres Gábor tanár úrnak!
Irány az országos elődöntő!

Álló sor : Bagi Ádám, Béres Martin, Szádvári Gábor Gergő, Gazsi Máté, Béres Gábor – pedagógus
Guggoló sor : Fonád Levente, Szappanos Péter, Nagy Barnabás, Magyar Barnabás, Kiss Vince
(A képről hiányzik, de a csapat tagja: Hordós Ádám)

Iskolánk IV. korcsoportos fiú futsal csapata a sikeresen megvívott körzeti döntő és megyei elődöntő után Rákóczifalván szerepelt a megyei döntőben. A délelőtti sorsolás után kiderült, hogy a Fegyvernekről érkező Orczy Anna Katolikus Általános Iskola, valamint a házigazdák II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csapatával kerültünk egy csoportba. Az első mérkőzésünkön 8 – 0 - val léptük le a fegyverneki csapatot, majd utána a végső győzelemre is esélyes hazaiak ellen is diadalmaskodtunk 4 – 1 arányban.
Az elődöntőben a szolnoki Kodály Zoltán Ének – Zenei Általános Iskola csapatával találkoztunk, és a megyei elődöntőhöz hasonlóan megint sikerült őket legyőznünk, ezúttal 4 – 1 - re. A másik elődöntőben óriási meglepetésre a karcagi Kováts Mihály Általános Iskola diákjai büntetők után alulmaradtak az általunk a csoportmérkőzésen már legyőzött fegyvernekiekkel szemben, így következhetett a döntő, - amelyben 5 percet leszámítva -, végig dominálva 4 – 1 - re győztünk.
A tornán látottak alapján bebizonyítottuk, hogy a futsalban elsősorban nem a fizikai fölény, hanem sokkal inkább a technikás futball számít. Sikerünkkel kivívtuk a jogot arra, hogy az országos elődöntőben újabb sikerekkel öregbítsük iskolánk hírnevét.
-Béres Gábor-
                                                                                                                                                                                                               

Kecskemét 2019. december 11.

Az idei tanévben 3 korcsoportban 3 csapattal neveztünk a floorball diákolimpiára.
A megyei selejtezőn simán vettük az akadályokat, de sérülésekkel tele vártuk a következő megmérettetést. Az országos elődöntő 2019. december 11-én volt Kecskeméten.
A 4. kcs. fiúcsapata veretlenül 1. helyen végzett annak ellenére, hogy két sérült is volt a fiúk közt. Csapattagok: Bagi Ádám 7.c, Kovács Barnabás 7.c, Balogh Zsombor 7.c, Taczman Hunor 8.b , Ivanics Máté 7.c, Hordós Ádám 8.b /megyein szerepelt/ elődöntőn sérülés miatt Bojtos Levente 6.b helyettesítette.
A főleg 3. osztályosokból álló 2. korcsoportos csapat is remekül teljesített. A döntőben hosszabbításra került sor, aminek eredménye döntetlen volt. A büntetőpárbaj nem akart véget érni, végül az egyik büntető ütésünket szabálytalannak minősítették, így 2. helyen, de továbbjutóként ott lehetünk az országos döntőn. Csapattagok: Lukáts Zalán 3.a,  Balogh Lóránt 3.a, Tukora Zétény 3.a, Sípos Máté 5.a, Csillik Barnabás 4.b
A 3. korcsoportunk is megnyerte az elődöntőt és a döntőt is. Csapattagok: Bojtos Levente 6.b, Sípos Máté 5.a, Muszka Előd 5.a, Lukáts Zsombor 6.b, Bagi Zétény, 6.c, Nagy Barnabás 6.b
Felkészítő: Szöllősiné Kárpáti Ágnes testnevelő
Segítők: Földvári Gabriella testnevelő, Nagy Zoltán edző. Gratulálunk a felkészítő tanároknak és a csapattagoknak!
Országos döntő 2020. január 25-26. Eger
     

November 29-én rendezték meg a  „ Dobd a kosárba” országos kosárlabdaverseny első fordulóját. Helyszín a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornaterme volt. 16 csapat  – Budapesttől Karcagig, Hatvantól Salgótarjánig- küzdött a győzelemért. A háromfős csapatok 3-4. osztályos tanulókból álltak. Iskolánk is képviselte magát a jamboree-n, ahol színvonalas és küzdős meccseket láthatott a közönség. Csapatunk 3 győzelemmel került az elődöntőbe, ahol hatalmas küzdelemben 1 kosárral kikaptunk a későbbi győztes budapesti csapattól. Végül a dobogó harmadik fokára állhattunk föl.
A csapat tagjai: Palotai Nóra Lili, Muhi Dóra, Hudra Nóra, Hőgye Tamás, Kocza Barnabás, Pozsonyi Nimród.
Gratulálunk a csapattagoknak és a felkészítő tanárnak: Baráth Géza testnevelőnek!   
                   

2019.10.10.

Eredmények:

II. korcsoport lány csapat 2. helyezés
A csapat tagjai:
Szmetena Zóra 4.b
Galsi Liza 4.b
Váradi Vivien 4.b
Szabó Jázmin 4.b
Gazsi Noémi 3.b

II. korcsoport fiú egyéni eredmények:
1. hely
Balogh Lóránt 3.a
2. hely Boroznaki Kadosa 4.b

II. korcsoport fiú csapat 1. helyezés
A csapat tagjai:
Balogh Lóránt 3.a
Boroznaki Kadosa 4.b
Mizsei Norbert 4.a
Tóth Tamás Olivér 4.b
Molnár Donát 4.a

III. korcsoport lány egyéni eredmény:
3. hely
Laky Ajna 5.b 

III. korcsoport lány csapat 3. helyezés
A csapat tagjai:
Laky Ajna 5.b
Rózsa Réka 5.b
Kisnémet Erika 5.c
Finta Eperke

III. korcsoport fiú egyéni eredmény:
1. hely
Danka Hunor 6.a

III. korcsoport fiú  csapat 1. hely
A csapat tagjai:
Danka Hunor 6.a
Kiss Kende 6.b
Kiss Keve 5.c
Nagy Barnabás 6.b
Pető Bendegúz 6.b

IV. korcsoport lány egyéni eredmény:
1. hely
Balla Fanni Anna 8.c  

IV. korcsoport lány csapat 2. hely
A csapat tagjai:
Balla Fanni Anna 8.c
Redler Aisa 7.c
Szabó Kinga
Hudra Anna 7.b
Szebenyi Sára 7.b

IV. korcsoport fiú egyéni eredmények:
2. hely
Kiss Vince
3. hely Bakki Zsombor 

IV. korcsoport fiú csapat 1. hely
A csapat tagjai:
Kiss Vince
Bakki Zsombor
Nyekeczki Bence
Szádvári Gábor
Kasza Kornél

Felkészítő tanárok: Farkas Bernadett, Novákné Berényi Katalin, Szöllősiné Kárpáti Ágnes, Földvári Gabriella

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv