Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Iskolánk IV. korcsoportos fiú futsal csapata a megyei döntő megnyerése után január 15-én Debrecenben a G4 Sportcsarnokban megrendezett országos elődöntőn próbálta meg kiharcolni az országos döntőbe jutást. Azt már a torna elején tudtuk, hogy emberfeletti teljesítményre lesz szükségünk, hiszen ellenfeleink játékosainak átlagéletkora 1 évvel meghaladta a mieink életkorát, valamint a helyszínen megtapasztalhattuk azt is, hogy szinte mindegyikük egy fejjel magasabb is nálunk. Mindezek ellenére nem ijedtünk meg tőlük, és a házigazda Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata ellen mindenki megdöbbenésére vezetéshez is jutottunk. Azonban ezek után egyszerűen elpártolt mellőlünk a szerencse. A hazaiak kapusa, vagy a hazai kapufa mindig megmentette a debrecenieket a kapott góltól, míg az ellentámadások során az igen termetes ellenfeleink pillanatok alatt eljutottak a kapunkig, ahol könyörtelennek bizonyultak. Végül, bár végig tisztességesen küzdöttünk, 5-1 arányban alulmaradtunk, amivel hamar elszálltak a továbbjutási reményeink. Sajnos ez a vereség nagyban rányomta a bélyegét a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola elleni mérkőzésünkre is, amelyen kissé hitehagyottan kezdve hamar kétgólos hátrányba kerültünk. Ezután pedig hiába nyomtuk be ellenfelünket a saját kapujuk elé, a szépítésünk után néhány perccel a mérkőzés vége előtt egy kontrából kapott újabb góllal 3-1 arányban elveszítettük a mérkőzést.
A tornát összességében a 3. helyen zártuk, de elkeseredettségre nincs okunk. A végső győztes hazaiaktól nagy elismerést kaptunk a mutatott játékunk után, így remélhetjük, hogy jövőre már mi is a legjobbak közé kerülhetünk nemcsak megyei, hanem országos szinten is.
A csapat tagjai:
Bagi Ádám, Béres Martin, Fonád Levente, Gazsi Máté, Hordós Ádám, Kiss Vince, Magyar Barnabás, Nagy Barnabás, Szádvári Gábor Gergő, Szappanos Péter
Felkészítő tanár: Béres Gábor

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv