Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: 5100 Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

A közép-kelet-európai országok rövidpályás gyorskorcsolyázói részére, évek óta megrendezik a Danubia Kupát. Az idei ősz idényben már a második állomásához érkezett a verseny sorozat, amelyet ezúttal Csehországban Benátky városában rendeztek.

A nemzetközi versenyen 218 gyorskorcsolyázó állt rajthoz, köztük a Belovai József vezette Jászberényi SE sportolói is. Ezúttal a „C” és a „D” korosztály mérettette meg magát, ahol városunkat kilenc versenyző képviselte. A nagy igyekezetben talán a szokásosnál is több esés történt és a szigorú zsűri, sok versenyzőt ki is zárt, ami ebben a sportágban sűrűn előfordul. A berényiek közöl Somogyi Barbara szerepelt a legjobban, aki ugyan 500 méteren elesett, de az 1500-as távon 3., míg 1000 méteren elsőként futott a célba. Ez pedig az összetett verseny aranyérmét jelentette számára. Sőt a győztes magyar váltónak is tagja volt. Rajta kívül jól szerepelt Pető Bendegúz is, aki 4. lett, míg Zsigó Máté az 5. helyen végzett. Major Dominik 10. helye is figyelemre méltó, hiszen egyel magasabb korosztályban állt rajthoz és 10. helyezett lett. A többiek – Schönborn Melinda, Szőcs Mónika Nikolett, Taczman Máté, Nagy Netti és Zsigó Bence – is dicséretet érdemelnek, hiszen a középmezőnyben elért eredményük, az erős nemzetközi mezőnyben nagyon jónak mondható.

Forrás:
http://jku.hu/2017/10/16/somogyi-barbara-duplazott/

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Órarend

Gyakorlati képzés

Elektronikus Oktatási Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Talentum alapítvány

innovation

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatóink!

Szeretném megköszönni, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatják a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alapítványát. Mindezt iskolánk fejlesztésére, s gyermekeik céljainak megvalósítására fordítjuk.

Bízom abban, hogy a jövőben is számíthatunk támogató együttműködésükre, oktató-nevelő munka támogatására.

A Talentum Alapítvány adószáma: 19223151-1-16
Az alapítvány számlaszáma: 10200586-45112076-00000000
Bank: K&H
                                                                   
Köszönettel:
Pomázi Imréné
Intézményvezető

Széchenyi terv